Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, jag har tagit bilden.


Äpplet

Äpplet väntar på

fallet ner, fågelnäbben

utgången densamma




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-12 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP