Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna en dikt av Euklides


Och det finns många
coitus nonsens ...
och de som läser denna text ...
har lite ont kan orsaka,

... Och några som tillfogar ..
Det kommer alltid att vara kort
De är "fördelarna med grav"
eller om du föredrar,
mod, ger närhet,graven.

Detta behov,där allt tas,
utan någon uppmärksamhet,
de var små klaffar,

Läs avtalet innan ... [däck]
En statsman i historien ...
inte begränsad till olycklig
sidan fotnoter ...

När alla läsa
det bränns
en ideologisk altare ...
burns i lågor
en blind dogm
utan om eller men
... Och skeptiker säger ...
I början ... det vill säga,

Måla drömmen om Van Gogh ...
med stjärnorna
en dikt av Euklides,

Jag skulle vattna rosorna
med tårar i vissa
att känna smärta
och dess många taggar,

Jag vet inte varför det är ... eller sa;
vad ... eller prata om? ....de var galen
Den så suck av ära för slut

... Och det finns många
Eftersom de andra är tysta,
men du inte "till
att säga att, skrivande och tonlös... Var alla

Carlos Ac liberal

Gör en donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers (Prosapoesi) av megaThor
Läst 234 gånger
Publicerad 2016-10-12 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor