Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... om trädgården kunde tala ...


Gå varsamt

Gå varsamt genom grinden
följ trädgårdsgången
stör inte blomsterängen
väck mig inte nu
jag drömmer om sommaren.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-12 13:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Storslaget!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP