Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppens egen orkester

Kroppens egen symfoniorkester

spelar på för allt vad den orkar

Men när orkesterns instrument;

efter många års användning,

blivit lite väl slitna,

så kan disharmonier komma med i spelet 

Till slut kan det bli ren kakafoni

och inte mer en harmoni

Därför är det viktigt att i god tid

se över och vårda sina instrument




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-12 14:43



Bookmark and Share


  limerick
En gammal läkare instämmer i dina kloka ord.
2016-10-19

  soligajag_1 VIP
Underbart skrivet om denna kropp som vi måste ta hand om och inte låta alla tentakler somna vid.
Kram Kram
2016-10-15

    ej medlem längre
Goda råd:)
2016-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Vi måste göra vad vi kan så att den ljuva musiken låter så länge som möjligt!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP