Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara bar

Bara blad
det är bara blad
bara kroppar
och bara blad

som jag minns
det var bara
underbart

bar mitt blad
i övrigt bar

idag slänger jag
iväg det
och är bara bar




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-12 16:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Din gestaltning är en total perfektion av dig skapad! Måste gratulera dig till en sådan klockren skapelse! Och tacka!
2016-10-19

    ej medlem längre
tillbaka i paradiset? rätt tänkt.
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP