Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksparad

ditt hjärta slog taktlös tröst 
innan du stilla somnade vid mitt bröst!

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-12 22:06



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Kardiologiska
konsekvenser
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric