Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


HAVET OCH VINDEN GÖR OSS ALLA SMÅ

 

jag kom till dig hav

för att bada mig i dig

slicka din sälta ur hår

 

vind jag lät dig ta mig

för att resa mig mot dig

torka tårarna ur vemodet

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-12 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poesi i djupaste meningen med ordet, mycket vackert!
2016-10-13

  Vågparet
Snyggt, gillas!!!
2016-10-13

  DominiQueen
Estetisk
2016-10-13

    ej medlem längre
vacker!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP