Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SMÅ STUNDER STOR UTDELNING

 

livets ekorrhjul 

det snurrar på

minns min vän då

 

i en liten vindpust

gömmer sig en

vänskapsgest 

 

en utsträckt hand

visar sig vara en

kristallklar vinternatt

 

fristadens gemytlighet

brasan som sprakar

likt norrskensknaster

 

suckande golvbräder är

steg av mötande famn

som kommer emot dig

 

bagateller du retat dig på

gnabbet med familjen förr

i det stora hela ändå familj

 

frostnätternas dimhöljda berg

strider för ditt egenvärdes rätt

står upp för allt som du är värd

 




Bunden vers (Blankvers) av Solstrale VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-13 00:42



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert skaldat. Mycket fin bild . Det känns genuint.
2016-10-14

  Bearded Bear
Kärlek talande målande....
2016-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text!
Rubriken är värd en extraapplåd.
2016-10-13

  Anya VIP
Jaa det gäller att stå upp för sitt egenvärde. Här känner jag mig lite peppad. Får gå och städa med högt huvud. :o)))
2016-10-13

  DominiQueen
Sanslöst vackert, välvilligt, berörande,
Fint förmedlat och
omvälvande att läsa.

Niger i vördnad.
Djupaste tAck, min högt uppskattade och älskade vän...

Varm Hjärtekram från tystnaden.
Din DominiQue

PS Du är enastående, en enastående Quinna, med sååå vacker själ som vibrerar i orden och bilderna Dina..
Amazing!!!!

LoveBless
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP