Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1. Leende åt folket!


På skala från 1 till 10.

 

  1. 13 oktober dagen är kräsen och mörkt, man förlitar endast på ljuset inom sig.   
  2. Men i min själ är sol och vacker jämförelse med förre igår och bestämde mig inte köpa hund, resa i stället efter vi slutar höststädning dagar. Det är mycket skräp som ska röjas.
  3. Civiliserade vänner och bra människor visar att det går göra våren av höst, nu nämligen tar jag mot på rese väskor.
  4. Jag har blivit pensioner till 61, nämligen och från och med nu gör jag vad jag vill i hälsans paragraf lag.
  5. Destination kommer att väljas fritt fantasi.
  6. Vintersol kanske låter bättre rehabilitering center i Thailand? Spanien?
  7. Skrivande, bara på betalning.

    8. Pensionen är så lite att man måste skaffa sig en varaktig sysselsättning för att komplettera där vad det krävs.

    9.  Kanske en rik älskare än Sverige ?!

    10. Hi hi hi,

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-13 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP