Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT RELATIONSDRAMA

Hon var den vackraste jag sett
och jag sa:
-Vill du dela en sång med mig?
Hennes ögonfransar fladdrade
som fjärilsvingar
och jag tänkte.
Det vill hon nog
och hon sa:
-Förlåt jag hörde inte vad du sa.
Är lite okoncentrerad.
Jag har tappat mina kontaktlinser
och jag tänkte.
Det här var nog sista versen




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-13 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson