Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtans möte

Du såg en kvinna
Kanske en flicka
Blev förälskad

Jag mötte en man
bakom pojkens lekfulla glada ögon
En man som vet vad kärlek är
Jag öppnade mitt hjärta
För kär lek
Kärlek
Vi älskar tillsammans
Vi längtar
Vi saknar tillsammans
I ett ögonblick av evighet
Där kärleken befriar från smärta

Nu vandrar jag i smärtan av kärlekens glädje
Den gör ont
Men det gör ont när knoppar slår ut

Kärlekens stora glädje
När hjärtan öppnar upp till liv
Evigt liv
Där bara kärleken råder
Där bara kärleken är




Fri vers av KristinaE
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-14 06:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet om det stora i livet, det som ytterst är meningen och förutsättningen för fortsatt liv. Jag känner din värme!
2017-06-06

  Lasseman VIP
Fy f-- vad bra du skrev denna.. känner igen känslan..
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE