Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är som ett fönster







Måste putsas regelbundet

för att inte förlora kontakten med omvärlden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-10-14 10:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, så är det!

Men som tur är får du väl
rutavdrag.
2016-10-27

  Eva Helene VIP
Ja, precis !
2016-10-17

  StinaJ VIP
Egt glas som putsas emellanåt förblir klart och vackert. Likaså är det med själen
2016-10-17

  Rise Little One
En viktig sysselsättning!
2016-10-16

  Magdalena Eriksson VIP
Ja. Kommer tänka på den humoristiska låten åå vad en liten gumma kan gno..
Putsa och hålla rent i egna psyket är vettig sysselsättning.
Du fångar allt i få rader. Som en vänlig men bestämd hand.
2016-10-16

  M.Eta
Glasklart!
2016-10-16

  lila fjäderblomman VIP
Klokren sanning!
2016-10-15

  Sommarina VIP
Japp. Och fönsterputsaren kan vara terapeut
2016-10-15

  ULJO
Klockren sanning
2016-10-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Man kan väl bli litet immig ibland, men det brukar gå över liksom allt annat övergående !

Tvåradingar är helt enkelt oslagbara!!!
2016-10-15

  Blomma-Stjärna VIP
så precis! stark inkänning!
2016-10-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man måste ständigt jobba med sig själv...
2016-10-14

  Blått Norrsken VIP
bra skrivet!!!!!
2016-10-14

    Birgersdotter VIP
klokt
2016-10-14

  Maria Sundelin VIP
Utan kontakt med omgivningen blir man lätt suddig i kanten
Kramar
2016-10-14

  överlevaren VIP
Klarsynt...bra!
2016-10-14

  Öknens Ros VIP
genom putsade fönster ser man sin omvärld klart.
2016-10-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Mina fönster är idag nyputsade. Mitt inre fönster putsar jag varje dag:).
Bra och klokt skriftat!
2016-10-14

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, det är lätt att bara vara
med sig själv, så putsa på.
Bra påpekande.
2016-10-14

  Marianne Räf
Likadant med mina glasögon!!
2016-10-14

    ej medlem längre
Klokheten har talat!
2016-10-14

    ej medlem längre
mitt fönster ska putsas snart.
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP