Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen talan

Det är viktigt för varje människa

att vara Ordförande i sin egen

intresseförening

Annars är det godtycket

som svingar klubban




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-14 11:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant skriftat! Du är så klok, som en uggla!
2016-10-14

    Sefarge VIP
Eller andra medlemmars lystna knivar
skärande på dig i livets ultimata förening!
Tankeväckande skriftat.
Såsom oftast.
:)

2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP