Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn funderar.


I kyrkan



– Då såg de Jesus komma gående på vattnet, predikade prästen.

– Mamma, mamma, stackars Jesus, han kunde inte simma, viskade lilla Anna.




Övriga genrer av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-14 13:41



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Ja, se de små barna.
2016-10-28

    ej medlem längre
fin, barn ljuger inte...
2016-10-16

  Anya VIP
hahaha vilken enastående bra reflektion.
2016-10-15

  Vågparet
Go unge :) klart det ska finnas humor i kyrkan oxå.
2016-10-14

    ej medlem längre
Och det är väl inte så konstigt!?
Budskapet, och du.. är lika oväderhäftiga.
Vissa övertygar man..andra inte!
Jobbar du Larz?
2016-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Det är alltid Bibeln och den kristna tron det ska skämtas om.
2016-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Härlig unge!
2016-10-14

  Zandor
:)
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP