Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är total ordning för oss alla något att eftersträva? Vad har vi uppnått med total rigid ordning? Livlöshet. Död. Kreativitet stiger ur kaos. Den är livsnödvändig. Vi är alla fyllda av olika mängd ordning och kreativitet.


Njuta av kaos

Är det eld i bröstet
eller är det kaos?
Musiken dånar skönt
Stirrar på dig med
ögon runda som kulor
Sliter sönder tankar
med bara händer
Dina händer tar tag
i mig och slungar ut oss
Stirrar på mig med
underbart vansinne
Sliter sönder strukturer
och njuter av kaos
Slipper eftertanken
och njuter av nuet

[ dikten bör lyssnas till följande musik:
https://youtu.be/O7iIalbjUJk ]




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-14 13:57



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
musiken kan t o m tillhöra medicinska avdelningen för det som gör mot orolighet o depression fall
bra skrivit
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner