Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EK


Lilla stora Du

 

Jag tänker inte trösta mörkret

Jag tänker berätta för dig att

det här inte har hänt. 

Jag vill placera en örfil

där du vaknar mest.

 

Du är glanslös nu och det är 

slöseri, hör du det...

 

Lilla stora Du

ditt ljus var större 

än mörkret. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-14 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP