Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan hålla mig i handen nån gång ibland

jag drömde om dig

inte inatt men någon natt

drömmen etsade sig fast som målarfärg på träpanel

som fettfläckar på kläderna

en stillbild på min näthinna från en annan dimension

"jag är jag är jag är"

var det sista jag läste innan boken föll ur

händerna

jag drömde om nån slags bro

om den första snön

om ett isblått ljus och skor som knarrade i takt

sylvia plath låg fridfullt bredvid huvudkudden

men i drömmen var mina händer inte tomma

ändå



& även i verkligheten;



så går det bra

om du vill hålla mig i handen

nån gång ibland




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-14 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek