Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av glädjen

I skuggan
utom synhåll
osedd
ohörd

ensam sitter jag
undrar ibland
om någon
tänker på mig
saknar mig
minns att jag finns

ensamma dagar
ensamma kvällar
ensamma nätter

med skuggor och tystnad
som enda sällskap

Inga kramar
inga ömma ord
bara tystnad

Ingen som lyser upp tillvaron med ett leende
bara sitta i skuggan och dess tystnad

ensamma tankar
ensam längtan

här I skuggan av glädjen




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-14 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP