Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

KÄRLEK

 

Kärlek är den enda näsduk

som torkar sorgens tårar




Övriga genrer (Aforism) av rondell
Läst 383 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-10-14 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Brilliant, för Kärleken ersätter sorgen!
2017-01-07

  Rise Little One
Underbara rader!
2016-11-28

    ej medlem längre
O, så ljuvlig, mycket vackert!
2016-10-15

  Quasimodo
Precis så och bra här!
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell