Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbeta, gno och gneta

Arbeta, gno och gneta
Var duktig
Streta
Förutseende
Presterande
Prestera mera
Aldrig protestera
Leverera
Visa att du kan
Du viker väl inte ner dig?
Ge inte upp
Leverera
Ställ inga krav
Var smidig, inte klaga
Bearbeta
Ha rätt, gör rätt
Prestera mera
Komma i mål, men inte orka leva...




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-15 09:23



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ett perfekt recept för att få till ett syndrom/sjukdomstillstånd som alltfler drabbas av... Kort, vasst och bra sammanfattat rad för rad!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP