Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller isär

i mossan
vid kanten av sjön
din skimrande krona av guld

i tusen delar




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-10-18 11:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Smärtsamt vackert
Tack
2018-11-22

    glasa VIP
du skriver mig dit

där är så
nära
och naturen

existerande vacker
2017-11-05

  Emelie Hansen
Få ord kan måla de vackraste bilderna
2017-03-19

  Karina"Kia"
Speglande trädkrona i gyllengul färg som hösten ger,krusningarna på sjön,speglar trädkronans guldgula färg som krackelerad... Tusen bitar
Man ser allt med andra ögon
"Allt kan gå i tu.. Allt kan gå i tusen bitar"

Vackert skrivet
2016-10-20

  Börje Larsson
Ler igenkännande....bra!..
2016-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
Som en vacker tavla...
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP