Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns bakom ensamheten

Vad finns bakom ensamheten,
bakom de tomma kvällar
utan ord, utan spår?

Vad finns bakom hjärtat
när kvällen öppnar
munnen utan tänder?

Vad finns bakom alla frågor
som brinner efter svar?
Svara inte!

Det är inte meningen




Fri vers av Minona
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-15 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en annorlundahet denna text...tycker om det, uppmaningen i slutet att inte... härligt, finfint! Tack.
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona