Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mycket ångest


Släppa taget

Väggarna sluter sig om mig
Som havet

Varför kommer du inte
Låt mig inte släppa taget

Ångesten river i mitt hjärta
Tills jag tror att det är slut nu
Men ännu har det här hjärtat
En gnista

Rädda mig
Från det här fängelset
Som aldrig släpper taget
Rädda mig




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-15 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro