Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fridens källa




as-Salâm

 

Du är den djupa frid, i vilket Allt vilar
I Dig finns inga gränser, inget utanför, ingen fiende

         Shalom

ya Salâm, ya Salâm




Fri vers av Rachel Roth
Läst 878 gånger
Publicerad 2006-05-15 09:07



Bookmark and Share


  noname_realmind
Frid utan gräns...
Djupa sanningar i denna.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth