Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud - ge mig...

Jävla Gud
varför gör du såhär mot mig?

Och nu just i denna stund kände jag varför, varför, varför det är så jävla viktigt
att jag följer din väg
din förbannade jävla väg
den som du utstakat åt mig och nu plötsligt efter alla dessa år av förvirring och förlamning
får mig att gå på

Jag ser en sårad
i min spegelbild
Jag ser ingen hud
och jag ser en rak ryggrad
en pricksäker skytt
och en hunger som är oändlig

Jag ber till dig
för första gången på 18 år
och du svarar
Men du låter mig våndas
plågas
vrida mig i mitt eget avskum


Jag började gråta för två år sedan
efter att ha levt med förtorkade tårkanaler
Nu är de svåra att stänga
och du gör allt för att få dem att rinna


Du plågar mig
Läk mig
Du älskar mig
Visa mig
Ge mig ett tecken
Ge mig din makt




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-15 23:44



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tecken finns är kanske inte vad du vill. Och är kanske inte de svar och tecken som vi vill ha. Men Han överger inte någon.
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP