Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ditt pekfinger



På ditt pekfinger hänger kvar en droppe

ett tår efter alla tårar som gräts igår

Din mun är förseglad

känslorna är instängda

Ditt bröst sjunker ändå ner

till havets ensamhet

kallt och svart




Fri vers av Minona
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-16 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona