Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinligt

Ensam väntande
på rutigt metallgaller
spelet kan börja.

Rökridån dras sakta upp
allt kan fortfarande ske.




Bunden vers (Tanka) av SweetTouch
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-16 12:36



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Att uttrycka sig så - - Dethär vittnar om begåvning!!!
2016-10-19

    ej medlem längre
Fantastisk genomtänkt tanka!
2016-10-16

    ej medlem längre
håller läsaren i spänning...ah, finfint!!
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch