Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt liknade konst

Allt liknade konst och hymner och längtan
Tills omfattningen burdust avvisade klarheten
Som påstridigt ideligen chockerade, envetet
Chockerad av nya nattmaror, abrupt bosatta i sinnet
Lustigt. Under sådana tokiga gångbanor avgår sansen
Svällande, vällande av mållösa pretentioner
Målmedvetet dansande med abstinensen
Lite såsom droger




Fri vers av synestesi
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-16 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synestesi