Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - vägen


vägen leder bort
krokig och tung att vandra
lättare hemåt




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-16 23:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Åå, så sant ! Stämmer verkligen!
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP