Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

Du tog farväl
medan jag
fortfarande
kysste Dina
läppar

Du undvek mig
medan Ditt "jag"
sökte mig i tanken
så verkligt

jo.. jag vet
jag kännde Din
närvaro
..alla nätter
eller stunder
som Du andades
nära mig
sådär hopplöst
omedvetet

i drömmens
värld
ropade Du
mitt namn

tills jag vaknade
och Du nära mig
var igen

..jag anade
Dina konturer
kände doften
av en längtan
med en smärta
av ensamhet
så sorgsen

tills gryning nalkas

och mitt öga vaket
märker tomhet
större än allt annat..







Övriga genrer av agneta pichler
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-16 23:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör mig starkt!
2016-10-22

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och berörande i lite vemodig ton KRAM
2016-10-22

  Fem hjärtan VIP
Så gripande och oerhört vacker i sitt vemod!
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler