Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförståelig

allting jag skapar är ljudvågor och krumelurer

papper med fläckar

meningarna har ingen struktur, de slutar tvärt i luften som sönderrivna pappersbitar

såhär:


läser odödlig litteratur som skvallerblaskor, vet inte om det gör mig intellektuell eller knäpp

letar efter något, vad som helst som kan förklara

mig:

så att när ni frågar hur det är ska jag bara kunna ge er den låten eller boken eller filmen

så ni då kan ta er tiden och få det förklarat av någon som kan

tänker, jag ska skriva en bok

sätter mig ner; jag kan inte skriva;

jag lärde mig nog aldrig alfabetet,




hur ska jag någonsin kunna göra mig förstodd?




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-16 23:38



Bookmark and Share


  hear you me
fint! känner igen mig
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek