Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ löst.

Nära, tillsammans
ändå isär

Separerade av oceaner
med brutna löften

Drömmar, illusioner
är det som binder

Du ger av din kropp
men fjättrar din själ.

Just det jag behöver
vill du inte ge.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-17 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP