Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


livet en måndag


just nu

bananflugan strävar
svävar i zickzack mot fönstret

himlen är grå
jämngrå och ingenting händer eller

mina fingrar knattrar
fnattar mot datorns keyboard

vad heter det på svenska
undrar jag kom inte på det idag

en far i blått och en son i rött
sparkar boll på gräsmattan utanför

jaha

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-17 16:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tangent bord
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP