Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck när du går

Släck lampan när du går

och lås ytterdörren efter dig

ställ snöskyffeln nere vid grinden

så att nästa person som kommer

kan sopa bort snön

 

Den som senare kommer hit

kommer att finna ett mörkt hus

tomt och väl låst

och grusgången kommer förmodligen

att ha snöat igen

 

Nyckeln kan du gärna behålla

om du vill återvända nån gång

tillbaka hit igen

till platsen där vi en gång var

lyckliga tillsammans

 

...men släck lampan när du går...

 




Fri vers av Mymlan58 VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-17 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört vackert
2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP