Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paret

Paret ligger i den våta, skrynkliga sängen

på golvet ligger deras kläder

som det vore färggranna vilda blommor på ängen

I deras huvuden spelas det trummor

i samma takt som hjärtans galopperande klang

mjuka kärleks vingar smeker den eviga stunden

och förseglar en enastående natt






Fri vers av Minona
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-18 20:23



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
En speciell känsla så fint beskrivet...
2016-10-25

    ej medlem längre
väldigt vackert skrivet om ett älskande par! Metaforerna är excellenta! Tack.
2016-10-23

  Solstrale VIP
Mjukt fint skaldat!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona