Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En historia om Katina

Katina, som kvinnan hette, var inte så märklig om man tänkte efter. Hon sökte kärleken, precis som de flesta av oss. Hittade hon den? Hon sökte och sökte, och för att det här ens skall bli en historia, tog det tid. Sin tid. Tid som hon egentligen inte hade. Hur skulle hon få vardagspusslet att gå ihop? frågade hon sig, liksom många andra, fastän hon var den enda på platsen. Hon hade egentligen bara sig själv att rå om, så det borde inte ha varit något problem, om inte....

Om inte det varit så, att hon...




Prosa (Roman) av Mim
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-18 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim