Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grymt

Det är allmänt känt

att gamla människor känner sig

ensamma och oroliga

och då är det dubbelt grymt

när deras avkomma

aldrig hör av sig

eller släppt kontakten

Och tredubbelt grymt

är det

när deras mor och far

som gjort allt för dem

och berett vägen för deras goda liv,

sedan blir behandlade som luft




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-18 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan bara instämma i skrivarens text och mening!
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP