Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utstädning av lik.

Delarna av den forna människan,
i mitt knä så utspritt.
Vita bitar, liknande snäckor
i människoform.
Omsvepta av grönt,
burna till dess död.
Harmoni.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-18 13:25



Bookmark and Share


  Camelot
Såg just Birger Jarls benreliker omsvepta av grönt från kopparkistan.
I Varnhems klosterkyrka..

2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight