Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig nu


Se mig nu
ge mig tid
vet min önskan
vänta en stund
unna mig ro
ännu en dag
ännu vi




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-18 20:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så innerligt önskat! Vackert format!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP