Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles i närheten




Ditt stoft, din aska

finns nu i jorden.


Under gräsmattan

och höstlövens sprakande färger.




Du, finns i höstsolen som bländar mig.

I blåsten, som en lekfull knuff i ryggen.


Du finns alldeles i närheten

och alltid inom mig.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-18 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet - rakt och ärligt
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus