Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ytterligare ett långt förhållande gått i kras oavsett orsak eller överenskommelse kommer tankar. Med lite återbrukade ord ihopblandade med nya blir allt som det ska.


Bland skyddande skuggor

I nattens skuggor
blir jag synlig
solsidans baksida

Bromsspår
färdats till solen och åter
faller
fallit

resterna av pärlemor
och lyckorus
baksmällan
livets efterfest

blåmärkt
av snubbel
på kaosets dimmiga grusväg

månljus på furor
skuggor av mörkerljus
ekande tystnad
över våtkallt mörker

igen
och igen
åter famlar händer
i ovan blindo

Bland månljusets
trygga skuggor
där även intet
är jag

det är kallt att vara ensam




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-18 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känsla ..berör med dina ord
2016-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det tar tid att återhämta sig...fint beskrivande om hur det kan kännas...
2016-10-21

  SatansSon
ja, det är kallt.
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP