Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid bara tid har alla svar

Minnet av dig
ingrodd i min själ
kommer tillbaka varje höst.
Jag gömmer mig i skogarna
går vilse i hösten
har inga nycklar kvar
Duchamp har monterat ner allt
Tid bara tid har alla svar




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 410 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-10-18 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vacker bild till texten
underbara ord !
2017-10-23

  aol
Så minnet kan få fäste i en som enorma rötter som slingrar sej håller hjärtat i ett evigt grepp, bra och djupt berörande skaldat,
2017-03-01

  Carl Mikael Fäldt
Vackert
2016-11-12

  Marita Ohlquist VIP
"Tid bara tid har alla svar"

Starkt avslut på en bra text!
2016-11-05

  Anita Hanssen
Fin text. Speciellt gillas: "går vilse i hösten"
2016-11-04

  Minona
Fint!
2016-10-24

  Solstrale VIP
Vemod så vacker!
2016-10-20

    ej medlem längre
Vackert och klokt! Bara tiden och sökandet ger svar!
2016-10-19

  Quasimodo
Ja minnen lever genom tid och årstider, likaså sökandet och väntan på svar, fint här!
2016-10-19

  Karina"Kia"
Tidens minne ger an och höstens stillbilder som i fotografi!

Då står tiden stilla!

Vacker spegling och mycket konstnärlig text!
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska