Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flammar liv

 

Jag möter tiden

som en orädd själ

 

likt ett höstlöv

som släpper taget

om trädet

 

flammar min eld

 

äntligen befriad

från andras gränser

 

reser jag

dit vinden för mig 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-19 09:40



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Fri...fri ...själsligt fri...
Känna trygghet och befrielse och känna vad hjärtat säger!
2016-10-22

  Lars Hedlin
Så fint framfört! Tycker om! :)
2016-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla av frihet...
2016-10-21

  Ingrid Trolle
Så vackert och varmt om själens
befrielse från andras gränser
Du får läsaren känner sig lätt om
hjärtat
2016-10-20

  ULJO
Bra skrivet
2016-10-20

  Blått Norrsken VIP
Jättefint i ditt möte med din tid.
2016-10-19

  Nils-Robert
När friheten infinners sig kommer resan och tryggheten.
2016-10-19

  Rise Little One
Härligt skaldat!
2016-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Befriande och starkt förmedlar du den sköna känslan att få rå sig själv, utan krav.
2016-10-19

    ej medlem längre
Starka ord av befrielse!
2016-10-19

  Solstrale VIP
Lövet flyger med vinden, kylan stannar kvar, lövet en metafor för livet! Vackert!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP