Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering i tillvaron

Aldrig förut har jag sett

ett så stort intresse för orientering

Överallt går ungdomar

med målmedvetna steg

och stirrar frenetiskt på sin kompass

Intresset för att orientera sig

i sin tillvaros djungel

är omättligt

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-19 14:17



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Helt enkel ett nytt vägmärke som gör entré i våra liv.
Varning !! Se upp för människor med telefoner.
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP