Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstregn


Det faller regn
över trädgårdens torra gräs
träden vid ån brinner ännu
vätan gör färgerna klarare
hösten åldras vackert
dagen orkar inte vakna
dåsar under tunga skyar
det är så tyst i trädgården
att minsta regndroppe hörs
som ett litet fnissande
mitt i den trista dagens grå




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-19 14:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Hösten åldras vackert" fastnade jag genast för.

2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP