Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖSTERIKT ATT HIMLEN SER MIG

 

där jag står

på jorden

himlen ser

allt jag är




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-19 18:01



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja. . .Om himlen en gång har sett - då har man också blivit förstådd för den man är !
2016-10-21

  Fem hjärtan VIP
Mycket tröst i dina ord!
2016-10-20

    ej medlem längre
Härlig Gudstro och inlevelsekraft Du har att ge oss läsare.
Du är insiktsfull och innerlig!

TACK Solstråle!!
2016-10-20

  Blått Norrsken VIP
Det var fint och stort sagt
med dina få starka rader.
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP