Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… EN BLOMMA BARA TILL DIG FRÅN MIG


EN BLOMMA TILL DIG

 

du varma sinnliga vackra

du falnande tysta melankoliska

du vemodsdruckna svårmodiga

du hjälplösa trevande förskräckta

 

du vilsna jagade mörkrädda

du visa kloka rådiga och klara

du missmodiga nedstämda

du sköra skadade söndertrasade

 

en uppoffring som inte är en uppoffring

en självklarhet som inte är en självklarhet 

 

jag har bara detta att spegla din nöd i

jag själv hade önskat en utsträckt hand

 

du i styrka finn en svag att ge din hand

 

min hand är en blomma

en blomma är min hand

min utsträckta hand från mig

en blomma sträcker jag till dig

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-19 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna gillas väldigt mycket
2016-10-31

  Lars Hedlin
Härligt gott vackert .)
2016-10-22

  Fem hjärtan VIP
Åh så stort och fint! Kram
2016-10-20

  ULJO
Så ljuvligt
2016-10-20

  Blått Norrsken VIP
Fantastiskt fin!!! Bokmärket .
2016-10-20

  karinhj
fint!!
2016-10-19

    ej medlem längre
Tack!
2016-10-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Snyggt!
och tryggt
vilken skön
tillflykt! Kram
och stort TACK!
**************
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP