Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dikt om verkligheten

 

ville jag skriva

om min kärlek
om din kärlek


om våra upplevelser

min flykt från livet
din flykt till livet


hur våra vägar möttes

 

du från främmande land
din flykt till livet
till Sverige

 

samma flykt jag gjorde
från Sverige till främmande land


samma upplevelser
men ändå så olika


korsade våra vägar varandra

och jag möte min tvingssjäl


såsom våra själar
tog  samma väg

 

och vi nu går samma strid  framåt

med livsöden liknande och ändå så olika


delar vi ny våra livsöden

och kärleken är den gemesamma nämnaren

Det bara måste bli den ultimata föreningen.....




Fri vers av Nic
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-05-14 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic