Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mysterium

Människan är ett stort mysterium
hon har så många olika sidor
ju mera man lär känna henne
ju mer överraskad blir man

Vissa kommer man att älska livet ut
en del en kortare tid för upptäckten
när man hunnit skrapa några lager ner
blev det en helt annan person

Men kommer alltid att vara nyfiken vad som finns där.




Övriga genrer av Alprosen
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-20 13:23



Bookmark and Share


    Orkiden

Skulle stå, att det ej alltid fungerar.
2016-10-20

    Orkiden

Tror det på något sätt faller sig naturligt, då alla vi är olika.
Så då är det omöjligt att man kan stämma ihop eller att älska alla.
Lika barn leka bäst, att vilja och kunna.
Kan ibland vara frustrerande nog och överraskande att inse det ej allt funkar.
Kram
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen