Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verbal ordani

Istället för att tillfredsställa sig med penisen

så kan man tillfredsställa sig med pennisen

Skriver alltid dikten med min snabbgående gelpenna

innan jag för in den i datorn




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-20 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ohahahehe...du ligger rätt i tiden med den här texten, allting säljs med sex sex och åter sex...mycket fyndigt!! Applåder och en eloge för denna skarpa satir:)
2016-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag log glatt!
2016-10-20

    Sefarge VIP
"Man har ej roligare
Än man gör sig"
:)
2016-10-20

  Zandor
;-))
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP